Välkommen till

JN Byggteknik AB

Välkommen till

JN Byggteknik AB

Välkommen till

JN Byggteknik AB

Takhöjning Norrköping 

JN Byggteknik – takhöjning Norrköping 

JN Byggteknik AB är ett byggföretag, som erbjuder tjänster inom takhöjning, i Norrköping med omnejd. Du som länge har drömt om detta och hur detta skall kunna genomföras har hittat till det mest eminenta företaget. JN Byggteknik AB har hantverkare som har arbetat i många år i branschen. De har kunskaper och erfarenheten som krävs för att lyckas med ditt drömprojekt. Din tillbyggnad, altan eller helrenovering är snart på plats. Du kan lugnt luta dig tillbaka och låta oss ta hand om ditt drömbygge. 

Nöjda kunder är någonting som vi prioriterar högt. För att alla ska bli 100 procent nöjda är vi noga med från början till avslut av projekt att ha en tydlig och rak kommunikation. På så vis blir det inga missförstånd. Vi har hjälpt många kunder i Norrköping med altaner och kanske är det du som vi hjälper nästa gång? 

Om du är intresserad av att vända dig till oss så kanske du vill få ett kostnadsförslag. Detta bjuder vi alla våra presumtiva kunder på, hör bara av dig så ordnar vi det. Du som privatperson kan också få göra rotavdrag och även detta kan vi berätta mera om när du kontaktar oss. 

Om det är något som du undrar över, så kontaktar du oss enklast via telefon. Det går även bra att bestämma ett möte, så att vi i lugn och ro kan gå igenom hur ditt projekt skall genomföras på ett så enkelt, kvalitativt men billigt vis. 

Tillbyggnader

Ska du bygga ut? Vi har både kunskaperna, redskapen och erfarenhet som krävs för att kunna göra ett jobb du blir nöjd med!

Lösvirkeshus

Bygga nytt från grunden med lösvirke ger dig möjlighet att skapa ett hus med mycket frihet. Vi gör gärna verklighet av din vision!

Renoveringar

Våra snickare kan allt om både inre och yttre renoveringar. Kontakta oss angående ditt projekt redan idag!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

JN Byggteknik AB

Alfågelvägen 7
618 35 Kolmården
070-3355226
info@jnbyggteknikab.se